Locatie

Alles in de buurt

Rondom de Dedemsvaart heb je letterlijk alles in de buurt. Je dagelijkse boodschappen doe je om de hoek. Voor de echte shopliefhebber is de gezellige Leyweg het perfecte winkelgebied. Je vindt er supermarkten, grote winkelketens maar ook kleine speciaalzaken. Bezoek ook eens de weekmarkt of een van de evenementen op de Leyweg.

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de vele sportfaciliteiten in de buurt, van voetbal tot korfbal, van fitness tot taekwondo. Sportcampus Zuiderpark heeft elf verschillende sporthallen, een bruisende ontmoetingsplaats voor de sport. En wat dacht je van hardlopen, fietsen of wandelen in een van de parken of langs het strand. Liever skieën, schaatsen of karten? Dat kan allemaal in sportcentrum De Uithof, het grootste overdekte sportcentrum van Europa.

Wonen in de stad

Wonen in een stad betekent niet dat er geen natuur in de buurt is. Neem je picknickmand en een goed boek mee en wandel naar het bekende en grote Zuiderpark of het kleinere Melis Stokepark. Een prachtige plek om te gaan hardlopen, wandelen, skaten, rustig te zitten

En mocht het nodig zijn dan is het fijn te weten dat naast huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten in de buurt, ook het Haga Ziekenhuis in de buurt is. Alle zorg binnen handbereik dus.

Ontwikkeling en realisatie
Verkoop en informatie

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen aanpassen